Kom jij ons Administratie Team versterken?

 

Clou BV ontwerpt, ontwikkelt en produceert designproducten voor de badkamer. Wij beschikken over een breed assortiment van zeer actuele producten die erg geliefd zijn bij onze klanten. Voor een overzicht van onze producten kun je hier op onze website rondkijken.

Op dit moment zijn wij, voor de afdeling financiële administratie, op zoek naar een:

 

Assistent financieel medewerker

 

Profiel
Als assistent financieel medewerker bij Clou BV ondersteun je de financiële afdeling in alle voorkomende administratieve werkzaamheden, zoals de debiteuren- en crediteurenadministratie.
Wij verwachten een flexibele werkhouding en een collega die soepel en makkelijk samenwerkt met onze medewerkers.

 

Functie-eisen
Je hebt een financieel administratieve mbo-niveau 3-4 opleiding afgerond. Ervaring in een vergelijkbare functie heeft de voorkeur, maar starters zijn ook welkom om te solliciteren.
• Je hebt enige ervaring met het gebruik van moderne administratieve software bij voorkeur Exact Globe, eventueel met kennis van voorraadadministratie, en Exact Synergy.
Je beheerst de Microsoft Office software, met name Excel.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, ervaring met de Duitse taal is een pré.
• Je bent een vastbijter en je kunt zelfstandig en accuraat werken.

 

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie. Je gaat in een moderne, enthousiaste, teamgerichte en internationale organisatie werken.
Arbeidstijden zijn bespreekbaar.
Het spreekt voor zich dat de juiste kandidaat passend beloond wordt.
Clou BV hanteert de cao van de Technische Groothandel.

 

Als je belangstelling voor deze functie hebt, stuur dan voor 18 mei 2024 een gemotiveerde brief met uitgebreid CV naar vacature@clou.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.