Vind hier al uw luxe sanitair

Bij Clou kunt u terecht voor al uw luxe sanitair. Wij maken van ieder badkamer bezoek een moment om van te genieten. Onze materialen, vormen en kleuren zijn afgestemd op maximale ontspanning. Onze luxe badkamer accessoires maken uw badkamer compleet. Door de jarenlange samenwerking met onze nationale en internationale designers weten we hoe we comfort met design moeten combineren tot de ultieme mix.


Bekijk onze producten

Clou luxe sanitair in uw badkamer

Ook in de badwereld vindt continue innovatie plaats. Doordat wij productie en design sinds 2000 in house hebben gehaald zijn we in staat om snel in te spelen op de laatste badkamertrends. Zo zijn we in staat om ons assortiment altijd up-to-date te hebben.

Een badkamer is een belangrijke ruimte in uw huis, uw dag begint en eindigt er vaak. Het is dan ook belangrijk dat uw badkamer van alle gemakken voorzien is, en in de stijl is die u prefereert. Door ons brede aanbod aan luxe sanitair zijn we eigenlijk altijd wel in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen.


Bekijk onze verkooppunten

Inspiratie voor uw luxe sanitair

Doe online inspiratie op om goed voorbereid naar een van onze verkooppunten te gaan. Door ons grote netwerk is er altijd wel een clou dealer bij u in de buurt. Wanneer u zich volledig wilt laten onderdompelen in ons aanbod van luxe sanitair, kunt u naar een van onze shop-in-shops gaan. Hier vind u het meest complete overzicht.


Bekijk onze producten

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.