Op zoek naar een luxe badkamer?

Maak dan van uw droom werkelijkheid. Bij Clou staat uitstraling en comfort hoog in het vaandel. Een badkamer kan er namelijk wel super uitzien, maar moet ook van alle gemakken voorzien zijn. Een plek waar u iedere ochtend met plezier naartoe gaat, en ‘s avonds kan afschakelen na een lange dag werken. Het is een plek voor persoonlijke verzorging, ontspanning en hygiëne. Luxe vertaald zich naar rust, reinheid en comfort.


Bekijk onze producten

Clou producten in uw luxe badkamer

Of u nu op zoek bent naar een unieke wastafel, een prachtig ligbad of spiegels en verlichting. Door ons uitgebreide assortiment kunnen we aan al uw wensen voldoen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Onze heldere visie op badkamer-, toilet- en sanitaire producten zorgt voor een constante innovatie in ons aanbod.

Onze intensieve samenwerking met een vast team van nationale en internationale designers levert een uitgebalanceerde collectie. Die onze passie voor schoonheid, vorm en functie perfect representeert. Betaalbaarheid houden wij daarbij nauwlettend in de gaten. Welke sfeer u ook in uw badkamer nastreeft, Clou inspireert u graag.


Bekijk onze verkooppunten

Inspiratie voor uw luxe badkamer

Doe online inspiratie op om goed voorbereid naar een van onze verkooppunten te gaan. Door ons grote netwerk is er altijd wel een clou dealer bij u in de buurt. Wanneer u zich volledig wilt laten onderdompelen in ons aanbod voor luxe badkamers, kunt u naar een van onze shop-in-shops gaan. Hier vind u het meest complete overzicht aan luxe wastafels, kranen, baden, fonteinen en accessoires.


Bekijk onze producten

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.