Maak uw badkamer compleet met een luxe toilet

Door een luxe toilet te implementeren in uw badkamer zorgt u net voor dat extra stukje comfort en uitstraling dat uw badkamer verdient. Al onze luxe toiletten zijn voorzien van een soft closing systeem waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over een dichtvallende toiletbril.


Bekijk onze producten

Een Clou toilet in uw badkamer

Van een luxe toilet maken u en uw gezinsleden meerdere keren per dag gebruik. Het moet dus een onderdeel van uw toiletruimte of badkamer zijn dat helemaal naar uw wens is. Het luxe toilet moet mooi, functioneel en makkelijk te reinigen zijn. Alle toiletten van Clou zijn hangende toiletten. Dit heeft meerdere voordelen, zo blijft de vloer vrij en geeft u uw badkamer een ruimtelijk gevoel. Vooral wanneer dit gecombineerd wordt met een zwevend badkamermeubel.

De luxe toiletten van clou zijn voorzien van een zogenaamd quick release systeem, hiermee kunt u de toiletbril gemakkelijk van de pot verwijderen. Dit is ideaal wanneer u uw toilet grondig schoon wilt houden.


Bekijk onze verkooppunten

Inspiratie voor uw luxe toilet

Doe online inspiratie op om goed voorbereid naar een van onze verkooppunten te gaan. Door onze jarenlange samenwerking met nationale en internationale designers weten we hoe we design met kwaliteit moeten verweven. Zo zorgen we ervoor dat een luxe toilet van Clou zowel een blikvanger is, als een comfortabele toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte. Kom langs bij een van onze dealers of bezoek onze uitgebreide shop-in-shops en ervaar zelf hoe comfortabel en luxe een toilet kan zijn.


Bekijk onze producten

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.