Kom tot rust met een luxe bad

Wat is er beter dan na een lange, zware werkdag even helemaal tot rust komen in een bad. Met een luxe bad van Clou kiest u voor comfort, kwaliteit en design. Daarnaast is het bad vaak de blikvanger van uw badkamer. Zodra u een badkamer binnenstapt springt een luxe bad namelijk direct in het oog. Het geeft de badkamer karakter.

Bekijk onze producten

Een Clou bad in uw badkamer

De luxe baden van Clou zijn er in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een rond, vierkant of ovaal bad, wij hebben het. Door onze jarenlange, intensieve samenwerking met onze designers en producenten kunnen we een uniek design en hoge kwaliteit garanderen. Dit terwijl we ervoor zorgen dat onze baden ook betaalbaar zijn.

Deze intensieve samenwerking met onze designers zorgt ervoor dat we door onze jarenlange ervaring precies weten hoe we design en comfort samen moeten brengen. Het luxe bad moet de blikvanger zijn, maar ook de plek om tot rust te komen. De keuze voor een bad hangt vaak samen met de algemene sfeer die u nastreeft in uw badkamer. Gaat u voor een landelijke badkamer met warme kleuren en natuurlijke materialen? Of bent u weg van moderne badkamers, die zorgen voor veel rust door het strakke en minimalistische karakter? Door ons veelzijdige team zorgen we voor innovaties in ons assortiment waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen.


Bekijk onze verkooppunten

Inspiratie voor uw luxe bad

Doe online inspiratie op om goed voorbereid naar een van onze verkooppunten te gaan. Door ons grote netwerk is er altijd wel een clou dealer bij u in de buurt. Wanneer u zich volledig wilt laten onderdompelen in ons aanbod van luxe baden, kunt u naar een van onze shop-in-shops gaan. Hier vind u het meest complete overzicht.


Bekijk onze producten

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.