Geef uw badkamer de finishing touch met een luxe wastafel

Een luxe wastafel is waarschijnlijk de makkelijkste manier om uw badkamer een luxe uitstraling te geven. Een van de eyecatchers in de badkamer is vaak het badkamermeubel. Door hier een luxe wastafel aan toe te voegen geeft u de badkamer meteen een andere look en feel.


Bekijk onze wastafels

Een Clou wastafel in uw badkamer

Bij een luxe wastafel wordt al snel gedacht aan natuursteen. Echter kan keramiek voor eenzelfde luxe uitstraling zorgen wanneer er wordt geëxperimenteerd met de vorm en kleur. Zo zorgt de New Wash Me wastafel voor een luxe uitstraling door zijn mat zwarte kleur, terwijl de First opzetwastafel door zijn unieke vorm een echte blikvanger is.

Een luxe wastafel hoeft niet duur te zijn. Clou weet al sinds 1992 luxe met betaalbaarheid te combineren. Dit vooral omdat we sinds 2000 de ontwikkeling en productie in eigen beheer hebben. Dit stelt ons in staat om innovaties in design en kwaliteit snel op te nemen in ons assortiment. Waardoor de kwaliteit en nieuwste design trends razendsnel terug te vinden zijn op onze website.


Bekijk onze verkooppunten

Inspiratie voor uw luxe wastafel

Doe online inspiratie op om goed voorbereid naar een van onze verkooppunten te gaan. Door ons grote netwerk is er altijd wel een clou dealer bij u in de buurt. Wanneer u zich volledig wilt laten onderdompelen in ons aanbod van luxe wastafels, kunt u naar een van onze shop-in-shops gaan. Hier vind u het meest complete overzicht.


Bekijk onze wastafels

Onze verkooppunten

Onze producten zijn zowel online als offline verkrijgbaar. Bekijk via ‘verkooppunten’ welke locatie het dichtst bij u in de buurt is, of welke online optie het beste voor u werkt.